CONTAINERE DE INCHIRIAT - Containere birou - santier - modulare - monobloc -

3.5 Euro/zi
minim
4 luni

Containere modulare de inchiriat ce respecta normele de calitate ISO si standardele de siguranta. Personalizate dupa preferintele fiecarui client in parte, containerele modulare reprezinta o varianta potrivita si pentru cele mai exigente gusturi, inchirierea de containere modulare fiind alegerea potrivita pentru a economisi suprafata de construire si totodata pentru constructii impunatoare. Conctacteaza-ne acum si primesti o oferta speciala!


3.5 Euro
4 luni

Inchiriere containere de birou ce respecta standardele ISO si la calitate superioara sunt solutia cea mai flexibila la costuri eficiente pentru spatiul de birou. Daca doriti sa va impresionati partenerii de afaceri si nu numai cu birouri moderne si confort ridicat in timp ce va mentineti cheltuielile reduse, inchiriere containere pentru birouri e alegerea potrivita pentru dvs.Contactati-ne acum pentru a primi o oferta speciala la containerele noastre de birou.


3.5 Euro
4 luni

Containere santier de inchiriat la preturi mici. O varianta versatila pentru lucrari in afara localitatii daca aveti nevoie sa va cazati muncitorii si nu numai. Rezistente la transport si usor de mutat in diferite locatii, inchiriere containere pentru santier reduce costurile si salveaza timp pretios. Contactati-ne si luati-va propriile containere de santier in cel mai scurt timp.


3.5 Euro
4 luni

Inchiriere containere de depozitare direct in judetul dvs. la un raport calitate/pret superior. Dotate cu instalatie electrica, incapatoare si rezistente, containerele noastre de depozitare reprezinta una dintre cele mai eficiente si ieftine metode de depozitare. Contactati-ne acum si alegeti-va unul sau mai multe containere de depozitare potrivite la preturi de producator.